L’Associació Espanyola de Guàrdies Civils demana personar-se en la causa contra els CDR detinguts

L'AEGC vol "vigilar" que "no pugui arribar a existir ni una sola escletxa legal a què es puguin agafar" els investigats i "no es generi cap tipus d'impunitat"

Imatge de presentació de l'associació / Web AEGC

ACN .- L’Associació Espanyola de Guàrdies Civils (AEGC) ha demanat personar-se com a acusació popular en la causa contra els set membres dels CDR investigats per l’Audiència Nacional i que continuen detinguts des de dilluns. En un comunicat, l’AEGC explica que amb aquest moviment pretenen «vigilar com a acusació» que «no pugui arribar a existir ni una sola escletxa legal a què es puguin agafar els detinguts i no es generi cap tipus d’impunitat dels seus actes». La Guàrdia Civil va detenir dilluns nou persones investigades per delictes de rebel·lió, terrorisme i tinença d’explosius en diverses localitats catalanes, dues de les quals van quedar en llibertat amb càrrecs. Milers de persones van manifestar-se en diverses localitats catalanes per protestar contra les detencions dilluns al vespre.

Port de Tarragona