Tres morts i un ferit en un xoc entre un cotxe i un camió a l’A-66, a Zamora

Capturta del video tomado por La Opinión de Zamora.

Dos adults i un menor de 16 anys han mort com a conseqüència d’un accident de trànsit ocorregut la nit d’ahir, dimecres, a l’autovia A-66, al terme de Montamarta, a Zamora, ha informat el 112 de Castella i Lleó. L’avís es va rebre a les 22:43 hores, indicant de la col·lisió entre un camió que transportava maquinària i un turisme al quilòmetre 257 de l’A-66, sentit Extremadura, on, almenys tres persones han resultat ferides, dues d’elles es trobaven atrapades a l’interior del turisme.

La sala d’operacions del 1-1-2 va donar avís de l’incident a la Guàrdia Civil de Trànsit de Zamora, als Bombers de Zamora ja Emergències Sanitàries – Sacyl, que va enviar un equip mèdic de Villarrín de Camps, una ambulància suport vital bàsic i dos UCI mòbils.

Al lloc, el personal de Sacyl va confirmar la mort de dos joves de 16 i 21 anys, i va atendre a dues persones, el conductor del camió, un home de 47 anys, que és evacuat en UVI mòbil al Complex Assistencial de Zamora però , finalment mor en arribar a l’hospital, i un home de 38 anys que és valorat per l’UVI mòbil i va ser traslladat en ambulància suport vital bàsic al Complex Assistencial de Zamora.

Port de Tarragona