Troben dos cadàvers en el pou d’una empresa de pinsos de Valladolid

Imatge d'arxiu dels bombers de Valladolid en un rescat a un pou.

Els Bombers de Valladolid han rescatat els cadàvers de dos homes que s’han trobat a l’interior d’un pou de l’empresa Progatecsa, situada a la capital val·lisoletana. Una trucada al 112 va alertar, minuts després de les vuit del vespre d’ahir, que una persona es trobava en un pou i que podria estar mort. Al lloc van acudir Policia Nacional, Policia Local i serveis de sanitat de la UME i Sacyl.

Pel que sembla, segons les primeres impressions dels investigadors, un dels homes va caure al pou i la segona víctima va intentar socórrer-la i va caure després d’ell. La presència de gasos tòxics en el lloc podria haver estat el causant de les morts.

Port de Tarragona