L’Exèrcit investigarà un grup de militars que prenien cerveses en una terrassa de Vilafranca amb les armes llargues a terra

Fotografia objecte de la controvèrsia.

L’Exèrcit de Terra investigarà als militars que prenien cerveses en una terrassa de Vilafranca del Penedès, a Barcelona, amb armes llargues a terra, publica el País, que cita fonts militars. La imatge s’ha fet viral a les xarxes socials, entre d’altres gràcies al diputat Gabriel Rufián, que va criticar irònicament el succés. Els militars pertanyen a la Legió que tornaven d’unes maniobres al nord de França. Els militars van passar la nit a les instal·lacions militars de Sant Climent de Sescebes i des d’allà van partir en direcció a Ronda, a Màlaga. Però la necessitat que els conductors haguessin de descansar va propiciar la parada a Vilafranca. Presència que ha aixecat protestes entre veïns i membres de la política local, que han rebutjat aquesta presència en els carrers de la població del Penedès.

Port de Tarragona