Mor un veí de Santa Cristina d’Aro després de xocar amb el seu cotxe contra un arbre

Restes del cotxe accidentat a Santa Cristina d'Aro ahir a la nit. / SCT

J.M.C., veí de Santa Cristina d’Aro, de 45 anys, va morir anit en sortir de la via amb el cotxe i xocar contra un arbre al municipi del Baix Empordà, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). L’avís de l’accident es va rebre a les 21.27 hores d’aquest dissabte al quilòmetre 0,7 de la GI-8521, de Santa Cristina a Castell d’Aro. El conductor i únic ocupant del vehicle va resultar mort. Es tracta de J. M. C., de 45 anys i amb veïnatge de la mateixa Santa Cristina d’Aro. Arran de la incidència, es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions del Bombers de la Generalitat i ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Amb aquesta víctima, són 132 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Port de Tarragona