Traslladat en helicòpter a la Vall d’Hebron un ferit greu després incendiar-se una embarcació al port de Torredembarra

Vuit dotacions dels Bombers treballen en un altre incendi en un aparcament subterrani a la mateixa població

Un home ha resultat ferit greu per diverses cremades després que s’incendiés una embarcació al port de Torredembarra. La víctima, que té 70 anys, ha estat traslladada en un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques SEM a l’Hospital Vall d’Hebron. L’avís de l’incident va ser a les 13:14 hores i ha treballat 6 dotacions dels Bombers de la Generalitat. De moment es desconeixen les causes del foc.

Una persona atesa en un altre incendi

D’altra banda, vuit dotacions dels Bombers de la Generalitat treballen en un incendi en un aparcament subterrani a la plaça Catalunya, 5 de Torredembarra. El foc, que ja està extingit i que ha estat declarat a les 17:41 a la planta -4 de l’edifici, ha cremat un cotxe i dues bicicletes. Una persona ha hagut de ser atesa pel SEM per inhalació de fum. L’incendi ha afectat el subministrament elèctric i ha omplert de fum l’escala del pis.

Port de Tarragona