Detingut per colpejar un vianant al cap, trencar el vidre d’un vehicle i intentar agredir a agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona

Agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir diumenge un home de 34 anys que està acusat de trencar el vidre d’un vehicle a prop del CAP Llevant i, posteriorment, de colpejar un vianant al cap amb un objecte rígid al carrer Amadeus Mozart. Segons una nota de premsa emesa per l’Ajuntament de Tarragona, els fets van passar pels volts de dos quarts de nou del matí. Els agents van localitzar l’individu al camí de l’Ermita de la Salut i, en el moment d’informar-lo de la detenció, l’home va oferir resistència i va propinar puntades de peu. Finalment, dues patrulles van haver de participar en l’actuació i l’home va quedar detingut pels suposats delictes de lesions, resistència i desobediència als agents de l’autoritat.

Port de Tarragona