La Guàrdia Civil investiga l’estranya aparició d’una caixa amb un cap humà en un habitatge de Cantàbria

Según informa A3, la Guardia Civil ha detenido a una mujer de 61 años por su relación con la desaparición de su pareja

archivo / arxiu

Els serveis d’emergència van haver d’atendre d’una crisi d’ansietat a una dona que va trobar a casa seva una caixa que contenia un cap humà, informa la premsa local. Els fets van passar la nit de divendres a dissabte en un pis de Castro Urdiales i la Guàrdia Civil ha obert una investigació relacionada amb el cas, un sumari declarat secret pel jutge. Segons publica El País, la caixa podria haver arribat a mans de la dona a través d’una veïna i que la va obrir l’endemà passat de rebre-la, alertada per la forta olor que desprenia.

Segons informa A3, la Guàrdia Civil ha detingut una dona de 61 anys per la seva relació amb la desaparició de la seva parella, un home de 67 anys d’edat a Castro Urdiales, Cantàbria. La Guàrdia Civil van trobar un cap humà dins d’una caixa que la detinguda hauria lliurat mesos enrere a una veïna.

Port de Tarragona