Una persona morta i una altra ferida crítica en un xoc frontal a la C-31, a Torroella de Fluvià

Dues persones més han sofert lesions de gravetat menor

arxiu / archivo

ACN  .- Una dona ha mort i una altra persona ha resultat ferida crítica en un xoc frontal entre dos turisme que ha tingut lloc aquest dimarts a dos quarts de vuit del vespre al quilòmetre 373 de la carretera C-31, en terme municipal de Torroella de Fluvià (Alt Empordà). La víctima conduïa un dels dos vehicles implicats en l’accident. La persona ferida crítica ha estat traslladada a l’hospital Josep Trueta de Girona. A banda, dues persones més han sofert lesions de gravetat menor. Una l’han dut també al Trueta i l’altra a l’hospital de Figueres. El Servei Català de Trànsit recorda que amb aquesta són 134 les persones que han mort en accident de trànsit en el que va de 2019 a la xarxa viària interurbana de Catalunya.
Arran de la incidència s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions del Bombers de la Generalitat, que han fet tasques d’excarceració, i quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que fa a l’afectació viària, ha calgut tallar la C-31 en els dos sentits de la marxa i fer desviaments senyalitzats.

Port de Tarragona