Mor el conductor que va embestir frontalment el vehicle d’una veïna de l’Escala, que també va perdre la vida a Torroella de Fluvià

arxiu / archivo

El Servei Català de Trànsit informa que ha mort de matinada el conductor d’un vehicle que va embestir frontalment un altre turisme a la C-31, on també va perdre la vida F.S.LL., una veïna de l’Escala de 51 anys. Segons publica Diari de Girona, l’accident es va produir quan un turisme Mercedes va avançar a diversos vehicles amb línia continua envaint el sentit contrari. Un dels vehicles avançats era un cotxe camuflat dels Mossos d’Esquadra. El Mercedes va acabar xocant frontalment contra el vehicle de la dona.

El conductor del cotxe, de nacionalitat francesa, va resultar ferit crític i va ser evacuat a l’hospital Josep Trueta de Girona, on ha mort aquesta matinada. En l’incident, dues persones més, acompanyants d’ambdós vehicles, van quedar ferides en estat menys greu i van ser traslladades a l’hospital de Figueres.

Arran de la incidència, es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions del Bombers de la Generalitat, els quals van efectuar tasques d’excarceració, i quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Quant a l’afectació viària, la via va estar tallada en els dos sentits de la marxa amb desviaments senyalitzats gairebé dues hores i mitja.

Una persona morta i una altra ferida crítica en un xoc frontal a la C-31, a Torroella de Fluvià

Port de Tarragona