Quatre policies moren apunyalats en la Prefectura de París a mans d’un funcionari administratiu, que va ser abatut d’un tret

Entorn a la una de la tarda un home armat amb un ganivet ha matat quatre policies a la Prefectura de Policia de París. L’atacant és un funcionari administratiu amb mé de 20 anys d’experiència, que va ser abatut per un agent amb una arma llarga. L’agressor va començar l’atac en el seu propi despatx, després de la qual va sortir i va continuar l’agressió en altres dependències de la Prefectura, situada al costat de la catedral Notre Dame de París. Les dependències policials es trobaven en plena activitat, va apuntar un representant policial que va afirmar que es tractava d’un empleat exemplar. representant policial. Tot apunta que es tracta d’un assumpte intern que afectava l’agressor, que va utilitzar un ganivet ceràmic i va actuar sol.

Els ponts que donen accés a l’illa de la Vaig citar, on s’ubica la Prefectura, han estat tancats pels autoritats, que també han clausurat l’estació de metro. Així mateix, totes les persones no vinculades amb la investigació oberta van ser evacuades de la seu de la Prefectura.

Port de Tarragona