Una dona que duia dos menors al cotxe xoca contra un altre vehicle, dona positiu d’alcohol i acaba detinguda a Terrassa

Els fets van tenir lloc a Terrassa i la conductora es va negar a fer la segona prova de contrast

La Policia Municipal de Terrassa ha detingut una dona aquest dimecres després que xoqués amb el cotxe que conduïa contra un altre vehicle i donés positiu a la prova de l’alcoholèmia. El fet es va produir a les 16.50 hores al carrer Severo Ochoa. La dona, que duia dos menors al cotxe, va ser detinguda per negar-se a fer la prova de contrast. Segons explica l’ajuntament en un comunicat, la detinguda va donar un resultat positiu de 0,71 mil·ligrams d’alcohol per litre d’aire expirat en la primera prova. Després, afegeix la policia, es va negar a fer la segona. Cal recordar que la taxa màxima permesa d’alcohol en sang a l’hora de conduir és de 0,25 mil·ligrams per litre d’aire expirat. Conduir amb una taxa superior als 0,60 pot ser considerat un delicte castigat pel Codi Penal. Després de l’accident, que no va comportar ferits, els agents van custodiar els menors fins que van ser recollits per familiars.

Port de Tarragona