Els Mossos d’Esquadra disparen trets al pantà de Susqueda per comprovar què van sentir els testimonis del doble crim

Han situat lletrats de l'administració de justícia als llocs on hi havia els testimonis per comprovar si senten quan disparen des de la platja dels xinesos

Els Mossos pujant un maniquí a una barca per fer el simulacre. / Marina López

ACN Susqueda .- La comitiva judicial, els advocats de l’acusació i de la defensa i els Mossos d’Esquadra han tornat aquest divendres al pantà de Susqueda (Selva) per fer una nova prova de la investigació del doble crim. La diligència busca acotar el lloc on va morir la parella l’agost del 2017. Els investigadors situen l’escena del crim a la Rierica però avui han disparat des de la platja dels xinesos, on va aparèixer el cotxe de les víctimes enfonsat. Els Mossos d’Esquadra han recreat la seqüència que van sentir alguns testimonis: tres trets, un crit i un quart tret. Repartits als punts on aquell dia eren els testimonis, hi havia lletrats de l’administració de justícia per comprovar què s’hi sent. Aquesta prova ha de servir per comprovar si es van poder efectuar els trets des de la platja dels xinesos.

Port de Tarragona