La Cambra de Comerç de Terrassa no assistirà a cap acte organitzat per l’Estat mentre duri la condemna als presos independentistes

La Cambra de Comerç de Terrassa (Càmara de Comerç) ha decidit en el seu Ple declinar l’assistència a qualsevol acte institucional que convoquin estaments institucionals de l’estat espanyol mentre duri la possible privació de llibertat dels presos polítics en el Judici del Procés, afirma en un comunicat. No obstant això, sí que ho farà si és el Parlament i la Generalitat de Catalunya la que ho organitzi.

La Cambra es posiciona a favor de reclamar una sentència absolutòria del Tribunal Suprem i la llibertat immediata de «les persones que estan patint una llarga i injustificada presó preventiva». L’acord s’elevarà al Consell General d’Cambres de Catalunya per que «el moment excepcional que viu el país interpel·la directament als actors socioeconòmics i es considera convenient una postura unitària de les cambres de comerç catalanes».

Port de Tarragona