Els narcotraficants van acabar rescatant als tres guàrdies civils que els perseguien en una llanxa davant de la costa de Màlaga

Imagen tomada desde el helicóptero de uno de los agentes en el agua. / Guardia Civil

Els quatre narcotraficants que fugien en una llanxa davant de la costa de Mijas, a Màlaga, van acabar rescatant als tres guàrdies civils que ocupaven una llanxa que els perseguia i que paradoxalment després els va detenir. En l’operació es van intervenir 80 fardells d’haixix que havien caigut al mar i que sumaven un pes de 3.000 quilos.

L’operació va tenir lloc durant el matí d’ahir, quan una embarcació del Servei Marítim Provincial de Ceuta es trobava perseguint una llanxa semirígida sospitosa de transportar droga i ocupada per quatre persones. Durant la persecució dues embarcacions van col·lisionar, caient a l’aigua els tres guàrdies civils i quedant l’embarcació oficial girant sense control amb el consegüent risc per als guàrdies que estaven a l’aigua.

La tripulació de l’helicòpter de la Unitat aèria de Màlaga, en adonar de l’imminent perill per als guàrdies civils, va requerir per megafonia als ocupants de l’altra embarcació que els recolzessin, sent rescatats pels mateixos i resultant tots il·lesos. Els quatre ocupants de l’embarcació van ser detinguts per un delicte de tràfic de drogues i s’han recuperat més de 80 fardells d’haixix que havien caigut al mar, amb un pes aproximat de més de tres tones.

Port de Tarragona