Tres ferits greus per arma blanca en una baralla multitudinària a Canovelles

ACN .- Tres persones han resultat ferides de gravetat per arma blanca aquest dissabte en una baralla a Canovelles (Vallès Oriental). Segons els Mossos d’Esquadra, que han rebut l’avís dels fets a les 13.40h, dos grups de persones s’haurien enfrontat per causes que encara es desconeixen. Efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han traslladat en estat greu els tres ferits a diversos centres hospitalaris, i han informat que no es tem per la seva vida. Al lloc dels fets, al carrer de la Sèquia, també s’ha desplaçat la Policia Local de Canovelles. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per esclarir el succés i ha indicat que per ara no hi ha detinguts. Diversos usuaris han penjat vídeos gravats amb telèfons mòbils a les xarxes socials on es veu una persona estesa a terra al costat de taques de sang.

 

 

Port de Tarragona