Quatre ferits -dos d’ells bombers- després de tres explosions durant la celebració de l’Oktoberfest a Califòrnia

Quatre persones, dues d’elles funcionari de bombers, han patit ferides després de tres explosions registrades en una volta subterrània en una zona de celebració de l’Oktoberfest a la localitat de Hutington Beach, als voltants de Los Angeles, a Califòrnia. El succés s’ha registrat en una zona de restaurants i botigues del centre de la ciutat. Els bombers es van trobar amb les explosions en obrir la volta subterrània, a primera hora de la nit d’ahir dissabte. Després de les explosions, la zona va quedar sense electricitat i la Policia va informar als centenars de clients dels establiments que abandonessin la zona per seguretat. Inicialment no es tem per la vida de cap dels ferits.

Port de Tarragona