La noia que va defenestrar el seu nadó a Barcelona diu que no recorda haver estat embarassada ni haver parit

La fiscalia li demana 24 anys per assassinat, però la defensa al·lega problemes psicològics i sol·licita un internament psiquiàtric

La noia que es jutja per la mort de la seva filla, durant el judici. /Pol Solà

ACN.- La noia de 19 anys jutjada per haver tirat pel celobert el nadó que acabava de parir el juny del 2018 a Barcelona ha assegurat que no recorda els fets, i que ni tant sols recorda haver estat embarassada ni haver donat a llum l’infant. Segons ella, des del desembre del 2016 tenia problemes de memòria, tot i que va acabar el Batxillerat, va fer el primer curs de Dret i abans del dia de parir va fer els exàmens. La fiscalia demana 24 anys de presó per assassinat, mentre la defensa demana al jurat popular un veredicte de no culpabilitat i un internament psiquiàtric.

ACTUALITZACIÓ———->

Familiars, veïns i mossos diuen que no semblava que la infanticida de Gràcia hagués parit

Port de Tarragona