Mor a Granada un home després d’apunyalar a un guàrdia civil

Foto de archivo / Foto d'arxiu

Un home va morir ahir minuts després d’apunyalar a l’abdomen a un agent de la Guàrdia Civil del lloc de Lanjarón, a Granada. El succés es va produir durant una baralla que es va iniciar cap a les cinc de la tarda d’ahir, diumenge, quan el guàrdia civil es trobava amb la seva parella i uns amics en el seu dia lliure, publica El Ideal. En un moment de l’enfrontament el posteriorment mort va treure una arma blanca i va clavar una punyalada a l’abdomen al guàrdia sense dir res. Els seus companys van reduir l’agressor i van esperar que arribés una patrulla per emmanillar-lo i conduir-la caserna.

El 112 va rebre l’avís i va enviar agents al lloc, que van emmanillar l’agressor, un home de 42 anys amb antecedents policials, que en uns segons es va esvair i va morir sense que s’hagi comunicat oficialment la causa de la mort, que haurà de ser contrastada pels forenses. Per la seva banda, l’agent de la Benemèrita va ser traslladat en helicòpter a un centre hospitalari de Granada. La Guàrdia Civil ha iniciat una investigació per conèixer les causes del succés.

Port de Tarragona