La Guàrdia Urbana de l’Hospitalet impedeix el segrest d’una veïna a Albacete gràcies al seu telèfon mòbil

La dona, de nacionalitat xinesa, havia aconseguit contactar amb la filla des del cotxe on era retinguda

ACN.- La Guàrdia Urbana de l’Hospitalet va impedir diumenge el segrest d’una veïna del municipi barceloní de nacionalitat xinesa que s’havia traslladat recentment a Castella – La Manxa per una oferta de feina. El mateix dia, la filla de la dona va denunciar al cos de seguretat local que algú s’havia endut la seva mare a la força i que estava dins d’un cotxe a la província manxega. La víctima havia aconseguit contactar amb la filla a través de la missatgeria instantània del mòbil, i gràcies a això els agents van poder-ne saber la ubicació. Aleshores ho van comunicar a la Guàrdia Civil d’Albacete, que finalment va interceptar l’automòbil i va alliberar la dona.

Port de Tarragona