Detingut el pare de Diana Quer per intentar atropellar la seva exdona

Joan Carles Quer, pare de la jove Diana Quer, assassinada a Galícia, ha estat detingut aquest matí després de ser denunciat per la seva exdona, que va al·legar davant la Guàrdia Civil que havia intentat atropellar-la amb el seu vehicle en un garatge. L’exdona, Diana López-Pinel, va presentar la denúncia a Majadahonda (Madrid) en què acusava al detingut d’haver-la colpejat al pòmul, de lesions al canell i d’intentar atropellar-la.

Tots dos han mantinguts en els últims anys algun desencontre, sobretot, relacionat amb la custòdia de les seves filles i, fins i tot, abans que la seva primogènita desaparegués a l’agost de 2016 a les festes de Pobra do Caramiñal, a la Corunya.

El seu cos va ser trobat al 31 de desembre de 2017, gairebé un any i mig després de la desaparició de la jove, a l’interior d’un pou situat en una nau industrial de Rostits, a Rianxo (La Corunya), després de la confessió del presumpte homicida, José Enrique Abuín, àlies «El Xiclet».

Port de Tarragona