Detenen una mare, acusada de matar el seu fill de set anys a El Ejido, Almeria

Una mare ha estat detinguda per la Guàrdia Civil a la població d’Almeria d’El Ejido, acusada de la mort violenta d’un nen de set anys. Els primers indicis apunten que el nen ha mort per estrangulament. Els fets han tingut lloc aquest matí i, segons les mateixes fonts, ha estat l’àvia del nen i sogra de la detinguda, que ha avisat quan ha vist que la mare s’ha pujat en un cotxe precipitadament amb el petit i ha fugit.

Els pares del menor tenien denúncies creuades de maltarto, segons fonts de la investigació. La dona, de 38 anys, tenia la custòdia del nen de dilluns a divendres i el seu exmarit els caps de setmana. Segons aquestes fonts, el règim de visites, segons sembla, anava ser revisat. Fonts de la Comandància d’Almeria han indicat a Efe que la Policia Judicial de la Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de la investigació, que porta el jutjat de guàrdia de l’Ejido.

Una veïna ha relatat que es va trobar amb la detinguda passades les deu del matí i que va veure al nen a l’interior del seu cotxe i li va preguntar per l’estat del petit, perquè li va semblar que estava sense vida. Ha detallat que va presenciar la seva detenció per part de la Guàrdia Civil i que els agents la van treure per la força de l’interior del cotxe. “No volia obrir-lo, li han hagut de rebentar el vidre”, ha assegurat. Segons aquesta veïna, l’acusada és natural d’Alcolea (Almeria) i vivia al municipi d’Huércal d’Almería.

Port de Tarragona