Dos morts en estavellar-se a Bonastre una avioneta que havia d’aterrar a Reus

Imatge d'arxiu d'un accident d'avioneta a la Seu d'Urgell.

Dos ocupants d’una avioneta han mort aquest vespre en estavellar-se amb l’aparell a Bonastre, al Baix Penedès. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís del centre de control d’AENA que havien perdut la comunicació d’una avioneta en vol de pràctiques on hi viatjaven dos tripulants. L’avioneta havia sortit de l’aeroport de Sabadell i havia d’aterrar a l’aeroport de Reus. Amb aquesta informació, es va iniciar un operatiu de recerca de l’aparell. Finalment, a les 22.47 hores, es va localitzar l’avioneta i els dos tripulants sense vida a prop de Mas Gatell, a uns 800 metres del quilòmetre 10’5 de la carretera T-202, al municipi de Bonastre (Baix Penedès).

L’aparell es va estavellar contra el mur perimetral de la finca per causes es desconeixen. La Unitat Tècnica de Seguretat Aèria dels Mossos d’Esquadra en coordinació amb la Comissió d’Investigació en Accidents i Incidents Aeris d’Aviació Civil està duent a terme la investigació.

En l’operatiu han treballat Bombers de la Generalitat, Mossos d’Esquadra, Salvament Marítim, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) de Protecció Civil de Catalunya.

Port de Tarragona