Cinc ferits, dos d’ells en estat greu, en un accident de trànsit a la C-14 a La Riba

Imatge de la furgoneta carbonitzada a una zona d'aparcament d'Amposta. / Bombers

ACN La Riba .- Cinc persones han resultat ferides aquest dissabte a la tarda en un accident de trànsit a la C-14, a l’altura de La Riba (Alt Camp). Dos dels afectats estan en estat greu i han estat traslladats pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’Hospital Arnau de Vilanova i al Joan XXIII de Tarragona. Els altres tres ferits són lleus i han estat evacuats a l’Hospital de Valls, segons ha informat el SEM a l’ACN. En l’accident hi ha hagut tres vehicles implicats. Els bombers han activat quatre dotacions i han hagut d’excarcerar dues persones que estaven atrapades en un dels vehicles. La carretera ha quedat tallada.

D’altra banda, els Bombers de al Generalitat han extingit l’incendi que ha afectat una furgoneta que ha cremat completamente en un aparcament proper a la N-340, al térme d’Amposta, sense que s’hagin registrat ferits.

 

 

Port de Tarragona