Hablamos Español prepara una denúncia contra el Col·legi d’Advocats de Barcelona per intentar impedir un acte a la seva seu

ACN Barcelona .- L’entitat Hablamos Español ha anunciat aquest dissabte que està preparant una denúncia contra l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB) per intentar impedir un acte divendres a la seva seu tot i haver-ho contractat prèviament. En un comunicat, Hablamos Español ha assegurat que havia tancat la reserva, però el col·legi va modificar-la i va intentar anul·lar-la amb diferents excuses. Finalment, però, la preparació de l’acte va continuar endavant i fins i tot es van fer totes les proves de so pertinents el dia anterior. Divendres, els assistents i els organitzadors, entre ells la popular Cayetana Álvarez de Toledo, es van trobar l’edifici tancat i sense conserge. Finalment, després de les seves queixes, es va celebrar l’acte.
Hablamos Español assegura que posarà en coneixement de les autoritats judicials els fets perquè determinin si hi ha hagut una “temptativa de vulnerar els drets fonamentals de l’associació”.

Port de Tarragona