El SEM ha atès 78 persones durant les concentracions contra la sentència de l’1-O, una per lesió ocular

La majoria de serveis han tingut lloc a l'aeroport del Prat, segons informa el servei sanitari

Foto: Àlex Recolons

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha atès fins a dos quarts d’onze de la nit 78 persones en el marc de les concentracions de protesta contra la sentència del Tribunal Suprem als líders del procés. Una d’aquestes persones ha sofert una lesió ocular, segons ha confirmat el mateix SEM, que està pendent d’avaluació hospitalària. El volum més important d’assistències, 75, s’ha fet a la tarda a la Terminal 1 de l’aeroport del Prat. A aquella hora 38 seguien actives i 40 ja s’havien donat per finalitzades. D’aquestes 40, 30 persones han estat donades d’alta in situ, mentre que 10 han estat traslladades a centres sanitaris.

Port de Tarragona