Guàrdia Civil i jutjat demanen col·laboració ciutadana per identificar un jove trobat mort al fons del mar a Lloret

Imatge del jove mort al fons del mar distribuida per la Guàrdia Civil / ElPuntAvui

Res es coneix de la identitat del cadàver d’un jove que va ser trobat al fons del mar el 22 de juliol de 2018, tot i les gestions de la Guàrdia Civil i altres cossos policials. El jove es trobava sota l’aigua a la cala Boadella de Lloret de Mar, publica ElPuntAvui. El ofegat vestia un banyador i un cinturó ple de pedres que el mantenien en el fons. Es tracta d’un noi de 1,80 m. d’alçada, pèl curt entre ros i pèl-roig, amb aparença de procedència estrangera. Les bases de dades de restes biològiques i d’empremtes dactilars no coincidien amb cap persona desapareguda, tampoc cap dels establiments de la zona com hotels o càmpings van confirmar cap desaparició.

Port de Tarragona