Una dotzena de carreteres arreu de Catalunya segueixen afectades per les mobilitzacions (22:30 h)

Els manifestants tallen la C-17, la C-58, la N-II o la C-25, entre d'altres vies

Mar Rovira

Les protestes ciutadanes per la sentència de l’1-O dificulten la circulació aquesta nit a una dotzena de carreteres de tot Catalunya, segons les dades del Servei Català de Trànsit (SCT). Un dels últims talls és el de la C-17 a Parets del Vallès, sentit Barcelona. La mateixa carretera també està tallada en direcció a Vic, cap on tampoc es pot arribar utilitzant la C-25. Les afectacions segueixen també a la C-31 al Prat de Llobregat, zona on tampoc es pot circular per la B-22 i la C-32B. Els conductors també troben protestes a la C-16 a Terrassa, a la C-58 a Ripollet sentit Barcelona o la C-59 a Castellterçol, a la C-32 a Arenys de Mar i la N-II a Masnou i Vilassar. La C-12 a Tortosa i la N-152 a Puigcerdà també estan afectades per les protestes.

Port de Tarragona