El SEM va atendre dilluns 131 persones, 115 a la T-1 de l’aeroport del Prat

Hi ha 24 persones traslladades a centres sanitaris, un d'ells lesionat a l'ull

Foto: Laura Cortés

ACN .- El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va atendre dilluns 131 persones durant les protestes per la sentència del Tribunal Suprem sobre l’1-O. Del total, 115 atencions es van fer a la T-1 de l’aeroport del Prat, amb 91 altes en el mateix lloc i 24 traslladats a centres sanitaris. D’aquests, un és un lesionat ocular que ha estat traslladat a l’Hospital de Bellvitge. La resta d’afectats es van produir a Barcelona (8 persones, 7 donades d’alta en el lloc i un trasllat sanitari), 4 a Maçanet de la Selva que van ser donades d’alta allà mateix, 3 a Lleida (amb dos trasllats) i un a Reus donat d’alta in situ.

Port de Tarragona