13 detinguts a Tarragona, 8 a Lleida, 3 a Barcelona i 1 a Sabadell per desordres públics o atemptat a agents de l’autoritat

Un manifestant corre de la plaça Imperial Tarraco cap a la Rambla de Tarragona, sortejant contenidors cremant. / Foto: Moisés Peñalver

Els Mossos d’Esquadra informen pasada la mitjanit de la detenció de 25 persones en tot el territori català relacionat amb els aldarulls que s’han produït a diferents ciutats de Catalunya. La ciutat on s’han practicat més detencions és Tarragona, on s’han arrestat a 13 persones, li segueix Lleida, amb 8 detinguts. Sorprèn que el nombre sigui molt més superior que els 3 detinguts que s’han fet a Barcelona o a Sabadell, on tan sols s’ha arrestat a una persona. Alguns dels arrestats seran acusats policialment de desordres públics, altres per atemptat a agents de la autoritat i alguns pels dos presumptes delictes.

 

Port de Tarragona