El jutjat 20 de Barcelona ordena l’ingrés a presó de tres detinguts durant les protestes a Barcelona el dimecres

Pol Solà

El titular del Jutjat d’Instrucció número 20 de Barcelona ha ordenat l’ingrés a presó de tres dels detinguts ahir per presumptes desordres públics i atemptat a agents de l’autoritat durant les protestes contra la sentència del Procés. Els detinguts, segons la interlocutòria que ha emès el magistrat, es van convocar davant de la Delegació del Govern a Barcelona, ​​al carrer Mallorca de Barcelona, ​​»amb la finalitat de protestar contra la sentència condemnatòria de la Sentència dictada pel Tribunal Suprem». L’acte indica que en un moment donat els detinguts van llançar tanques de protecció contra agents de Policia, així com «pedres de grans dimensions, ampolles de vidre i diversa pirotècnia, que explotava prop dels agents».

Segons relata l’escrit legal se’ls podria imposar una pena que va des dels 3,5 anys i mig als 6 anys per Desordres Públics i de 6 mesos a 3 anys pel delicte d’atemptat.

Port de Tarragona