Investiguen la mort a trets d’una parella trobada en un hotel de Cadaqués

ACN Cadaqués .- Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort a trets d’una parella trobada en un hotel de Cadaqués (Alt Empordà). Els agents han rebut l’avís cap a les dues de la tarda d’aquest dijous. Segons fonts del cas, la parella d’origen francès i de 30 anys hauria d’haver deixat l’habitació 106 però no ho han fet i el personal de l’hotel els ha localitzat morts. La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) ha assumit el cas i la comitiva judicial s’ha traslladat fins a l’hotel. Segons les mateixes fonts, els dos cossos estaven damunt del llit. A l’habitació hi havia l’arma del crim, una escopeta amb els canons retallats. Totes les hipòtesis estan obertes. No es descarta que un matés a l’altre i després es tragués la vida o que es tracti d’un suïcidi acordat.

La parella, d’origen francès i tots dos de 30 anys, havia de deixar l’habitació 106 de l’hotel Playa Sol de Cadaqués però no ho han fet. Quan personal de l’establiment ha anat a l’habitació, els ha localitzat morts. Treballadors de l’hotel han avisat els serveis d’emergències cap a les dues de la tarda.

Fins al lloc, s’hi han desplaçat investigadors de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos a Girona i la comitiva judicial. Segons fonts del cas, els cossos de la parella estaven sobre el llit i amb ferides d’arma de foc. La dona estava estirada, tapada, i el cadàver de l’home jeia per sobre amb l’escopeta amb els canons retallats prop del cos.

Els investigadors mantenen totes les hipòtesis obertes però la principal seria que l’home ha disparat a la dona i després s’ha tret la vida. No es descarta, però, que es tracti d’un doble suïcidi. La policia científica ha recopilat proves i vestigis per determinar les circumstàncies de la mort de la parella.

Els investigadors descarten la implicació d’una tercera persona perquè no hi ha cap accés forçat.

Fonts properes al cas han indicat que la dona tenia un avís per desaparició per part de les autoritats franceses arran d’una denúncia interposada per la seva mare. L’alerta informa que en cas de localitzar-la, intentessin retornar-la al seu lloc d’origen i avisava que podia fer-se mal a ella mateixa.

La funerària ha trasllat els cossos a l’Institut de Medicina Legal de Girona on es preveu que els forenses els hi facin l’autòpsia divendres.

El jutjat d’instrucció 8 de Figueres, en funcions de guàrdia, ha decretat secret de sumari. En cas que es confirmi la hipòtesi del suïcidi acordat, la causa quedarà arxivada per extinció de la responsabilitat criminal.

Port de Tarragona