La Policia Nacional deté a fotògraf Albert García, d’El País, a la Via Laietana

UN ALTRE PERIODISTA DE CATALUNYA RÀDIO, ARNAU MAYMÓ, HA PATIT UNA AGRESSIÓ PER PART DE LA POLICIA, SEGONS L'EMISSORA.

@punsix

La Policia Nacional ha detingut a la Via Laietana al fotògraf d’El País Albert García mentre cobria la informació dels disturbis en aquesta avinguda barcelonina. El periodista vestia el corresponent identificació de premsa. En la detenció s’ha utilitzat una reducció contundent que ha fet que el fotògraf cridés de dolor mentre li arrossegaven innecessàriament. Segons informa la Cadena Ser, els agents van al·legar que el fotoperiodista els va agredir.

D’altra banda, Catalunya Ràdio ha informat que un dels seus periodistes, Arnau Maymó, ha estat agredit per la policia mentre cobria els altercats.

Port de Tarragona