Un motorista de 63 anys i veí de Tarragona mor en un accident de trànsit a Vilaverd

C.D.P.B., de 63 anys i veí de Tarragona, ha mort com a conseqüència d’un accident de trànsit ocorregut ahir dijous a Vilaverd, a la Conca de Barberà., informa el Servei Català de Trànsit. El sinistre mortal de trànsit al punt quilomètric 29 de la C-14. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 18.16 h. Per causes que encara s’estan investigant, un turisme i una motocicleta han xocat frontalment. A conseqüència de la col·lisió, ha mort el conductor i únic ocupant del vehicle de dues rodes.

Arran de la incidència, s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques). Quant a l’afectació viària, la C-14 s’ha tallat en el tram de l’accident en els dos sentits de la marxa fins que s’ha pogut donar pas alternatiu, cap a les 19.45h. La via s’ha reobert en els dos sentits a les 20.20 h aproximadament.

Port de Tarragona