6.000 persones a la manifestació de plaça Urquinaona i quatre carreteres tallades a les vuit de la tarda

Foto: Mariona Puig

L’Ajuntament de Barcelona ha comptabilitzat en 6.000 les persones que han assistit a la manifestació de la plaça Urquinaona i el passeig Lluís Companys (que valoren com una única concentració). Malgrat que no s’han produït incidents d’importància, la Policia Nacional ha colpejat a alguns manifestants per apartar-los del seu pas.

A les vuit del tard estaven tallades quatre carreteres per manifestació a Catalunya. Dues d’elles estan tallades a l’altura de l’Ampolla, l’autopista AP-7 i la carretera N-340. Els CDR havien convocat una acció per a aquest dissabte a la tarda a l’Ampolla. A més, també estan tallades la N-240 a Montblanc i la C-66 a Celrà.

A Barcelona s’han tancat alguns accessos a les estacions de Renfe de plaça Catalunya i Arc de Triomf. El metro de les línies 1 i 4 no s’aturen a l’estació d’Urquinaona, i les línies d’autobús V15, D50, H16, 62 i 19 han modificat el seu trajecte habitual.

Port de Tarragona