Càrregues a Madrid contra favorables a la independència i multitudinària manifestació a Donosti en suport al referèndum a Catalunya

Cristian Pascual

La zona de Callao, al centre de Madrid ha viscut moments de tensió aquesta tarda quan un grup de manifestants pro independència de Catalunya van intentar fer una barricada a la Gran Via. Una trentena de furgonetes de Policia van acudir per controlar els desordres i es van produir càrregues contra els radicals, que havien provocat algunes destrosses en el mobiliari i que la tirat cadires. Emergències de Madrid ha comptabilitzat 13 ferits. Pel que sembla s’ha produït un detingut. En un altre lloc de la capital, a Atocha, es registrava una manifestació sota el lema «llibertat presos polítics, llibertat detinguts», a la qual han assistit 4.000 persones.

A Euskadi s’ha produït una multitudinària manifestació contra la sentència dels independentistes catalans que s’ha dut a terme sense incidents a Sant Sebastià. Els carrers cèntrics de la ciutat van quedar abarrotades per desenes de milers de ciutadans que van cobrir el recorregut després de la pancarta en què es podia llegir «« Referèndum no és delicte. Llibertat. Defensem el nostre dret a decidir «.

Port de Tarragona