70 persones han estat posades a disposició judicial per les forces de seguretat i 18 han ingressat a la presó com a conseqüència dels aldarulls

Foto: Eloi Tost

Un total de 70 persones han passat a disposició judicial després de ser detingudes en els diferents aldarulls que s’han registrat a les capitals catalanes. A Barcelona ciutat els arrestats van ser 35, a Girona 15, a Lleida 15 ia Tarragona 5, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Per 18 d’ells, jutges i magistrats van ordenar presó provisional (12 a Barcelona, 1 a Lleida, 2 a Tarragona i 3 a Girona), mentre que altres 52 van quedar en llibertat amb mesures cautelars com les de tenir prohibit acostar-se a manifestacions i actes de protestes o mantenir-se allunyats de subdelegacions del Govern. La majoria de procediments estan oberts per delictes de desordres públics, atemptats a agent de l’autoritat, danys i lesions.

Port de Tarragona