Un cotxe atropella dues persones en el tall de protesta de la C-60 a Argentona

Un dels joves és traslladat a l'Hospital de Mataró amb una possible fractura de genoll

ACN .- Un cotxe ha atropellat dues persones que tallaven la C-60 a l’altura d’Argentona (Maresme) en una de les protestes que tenen lloc aquest diumenge al vespre contra la sentència de l’1-O. Segons un vídeo que penjat per un usuari a Twitter, el vehicle ha circulat pel voral de la via per saltar-se el tall i ha atropellat primer una persona i, uns metres més endavant, una segona i ha continuat circulant per la carretera. Un dels dos joves, de 19 anys, ha estat traslladat a l’Hospital de Mataró amb una possible fractura de genoll. Diversos usuaris de la xarxa social demanen informació per poder identificar el conductor. Els Mossos han obert una investigació, segons han confirmat a l’ACN.

 

Port de Tarragona