Una guàrdia civil fora de servei descobreix i deté un home que fotografiava a passatgeres del tren de rodalies de Madrid

archivo / arxiu

Una guàrdia civil fora de servei va descobrir al tren de rodalies de Madrid a un home que estava realitzant fotografies de zones íntimes de les passatgeres i va procedir a la seva detenció. L’actuació va tenir lloc quan l’agent es desplaçava al seu lloc de treball al tren de rodalies de Madrid. Durant el trajecte és avisada que l’home que es trobava assegut al assenteix d’en front li estava prenent fotografies amb el telèfon mòbil de les seves zones íntimes.

En aquest moment, després d’identificar-com a guàrdia civil, li va demanar explicacions al passatger, que va negar els fets, però l’agent a través del reflex del vidre es va adonar de com estava esborrant aquestes fotografies. Després de donar avís als agents de seguretat privada del tren i arribar a l’estació de Chamartín, es va registrar el contingut del telèfon mòbil de l’ara detingut trobant aquestes fotografies, el contingut violaven la intimitat de l’agent. Per tot això és detingut pel suposat delicte contra la intimitat i traslladat a dependències de la Policia Nacional.

Port de Tarragona