Detingut un home per matar al seu germà durant una baralla a l’Hospitalet de Llobregat

El crim s'ha comès al número 10 del carrer de la Font de l'Hospitalet de Llobregat. / GM

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 28 anys per la mort del seu germà, de 34 anys durant una baralla a l’Hospitalet de Llobregat. Els fets han tingut lloc al número 10 del carrer de la Font. La víctima presentava un tall al coll. Cap a dos quarts de dues del migdia els Mossos d’Esquadra han rebut un avís per una baralla, i ja s’indicava que hi podia haver una persona morta. Quan els agents han arribat al pis han trobat la víctima amb ferides de gravetat. L’home ha mort tot seguit, tal com ha certificat el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). El presumpte autor de l’homicidi estava amagat al mateix pis i ha quedat detingut.

El cos de la víctima, informa l’emissora, ha aparegut en un domicili del número 10 del carrer de la Font i presentava un tall al coll. El presumpte autor de l’homicidi estava amagat en una estança del pis i ha quedat detingut.

 

 

Port de Tarragona