Els Mossos confirmen que el mort trobat a la platja de Caldes d’Estrac és l’home arrossegat per la riera d’Arenys

Els equips d'emergències l'han buscat durant tota la nit

Els Mossos a la platja de Caldes amb el cos de la persona que ha aparegut. / Norma Vidal
ACN.- Els Mossos d’Esquadra han confirmat que el mort trobat aquest matí a la platja de Caldes d’Estrac és l’home desaparegut que va ser arrossegat per l’aigua de la riera d’Arenys dimarts a la nit. Els equips d’emergències l’han buscat durant tota la nit. L’avís va arribar a les 2 de la matinada. És un home d’uns 70 anys, segons ha explicat l’alcalde d’Arenys de Munt. Al marge d’això hi ha dues persones més desaparegudes, una dona gran i el seu fill d’uns 40 anys. El riu Francolí es va emportar el seu bungalow a Vilaverd (Conca de Barberà).
Port de Tarragona