Els Mossos d’Esquadra neguen que s’estiguin fent identificacions a universitats de Barcelona

La presència de la Policia en la UB ha provocat una protesta d'estudiants que han forçat la suspensió de les classes avui

Imatge capturada del video d'un estudiant i penjat a les xarxes sobre l'actuació d'aquesta matinada.

La Policia de la Generalitat ha emès un comunicat aquest matí negant que s’estiguin fent identificacions de matinada a campus universitaris a estudiants relacionats amb les protestes registrades els darrers dies a diversos punts de Catalunya, tal com s’ha difós a les xarxes socials, afirmant que es feien entrades sense ordre judicial. Aquestes actuacions s’haurien fet a la Universitat de Barcelona i la Pompeu Fabra. Els Mossos d’Esquadra afirmen que amb relació a les imatges que s’hagin pogut veure de patrulles de seguretat ciutadana a la facultat de Dret de la Universitat de Barcelona cal aclarir que a primera hora del matí ens hem desplaçat fins allà després de rebre un requeriment segons el qual s’estaven produint danys en un bar de la facultat.

El fet ha provocat que estudiants bloquegin les entrades a les aules aquest matí, forçant la suspensió de les classes d’aquest dimecres.

Port de Tarragona