El cos trobat al Port de Tarragona pertany a un dels dos ocupants del vehicle que va ser arrossegat pel Francolí

Vehicle arrossegat per aiguat a la llera del Francolí. / Mar Rovira

ACN .-El cos que s’ha trobat aquest dijous a la tarda a les aigües del Port de Tarragona pertany a una de les cinc persones que van desaparèixer en el marc de la llevantada que va afectar especialment la Conca de Barberà i la llera del riu Francolí la matinada de dimarts a dimecres. Segons ha pogut saber l’ACN, es tracta d’una les dues persones que viatjaven dins d’un cotxe i que va ser arrossegat per la crescuda del riu. Uns operaris que treballaven en la neteja de la zona sud de l’àmbit portuari tarragoní han observat un cos surant a l’aigua i han donat l’avís a Salvament Marítim, que hi ha desplaçat una embarcació i ha traslladat el cadàver a terra ferma. La Policia Judicial de la Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de les actuacions.
Cap a les nou de la nit l’autoritat judicial ha procedit a l’aixecament del cadàver, que s’ha traslladat al tanatori.

D’aquesta manera, el balanç de danys personals de la llevantada queda establert en quatre desapareguts i dues víctimes mortals, el veí d’Arenys de Munt que va ser arrossegat per la riera quan intentava anar a buscar el seu cotxe i ara un dels dos homes d’uns 70 anys que es van endur el riu a l’Espluga de Francolí. El cotxe, un Hyundai de color vermell, ha aparegut destrossat a quatre quilòmetre de l’Espluga, ja en terme de Montblanc.

Pel que fa als desapareguts, són una mare de 60 anys i el seu fill de 43 que eren dins d’un bungalou arrossegat pel riu Francolí a Vilaverd i del qual se n’han trobat restes aquest dijous al matí sota un pont de la Riba; l’altre ocupant del vehicle arrossegat a l’Espluga, i un camioner belga, el camió del qual també s’ha localitzat aigües avall d’aquesta població.

Salvament Marítim rescata el cos sense vida d’un home les aigües del Port de Tarragona

Port de Tarragona