Detingut a Martorell un home de 51 anys per abusar sexualment de dues germanes de sis i nou anys en un entorn familiar de ritus esotèrics

archivo / arxiu

Agents de la Policia Nacional han detingut a Martorell un home de 51 anys per, presumptament, abusar sexualment de dues germanes de sis i nou anys. La mare de les menors patia problemes psiquiàtrics, el que va aprofitar el detingut per cometre els fets. A l’arrestat se li imputa un delicte continuat contra la indemnitat sexual i un altre relacionat contra la prostitució, explotació sexual i corrupció de menors.

La investigació va començar el passat mes de juliol quan els agents van tenir coneixement, a través de l’Oficina d’Enllaç Nòrdica de l’Ambaixada de Noruega a Espanya, que dos menors d’edat noruegues havien patit abusos sexuals per part d’un ciutadà ghanès a la barcelonina localitat de Martorell.

Els agent van comprovar que les nenes i la seva mare, totes elles de nacionalitat noruega, es van traslladar a viure a Espanya fa dos anys. Un cop a Martorell, el detingut va aprofitar els problemes psiquiàtrics de la dona per oferir-los allotjament i així tenir fàcil accés a les menors.

Després de detectar que la família no tenia recursos econòmics i d’habitatge, a més dels problemes psíquics de la mare, els serveis de protecció de menors es van fer càrrec de les nenes. Posteriorment van ser lliurades als serveis de protecció noruecs, lloc on van relatar les agressions físiques sofertes per part de la seva mare que en ocasions estaven relacionades amb ritus esotèrics. A més van indicar els abusos sexuals per part d’un home que després «donava diners a la seva mare».

La identificació del presumpte autor va ser complicada ja que únicament es disposava d’una escassa descripció física aportada per les menors, si bé finalment s’aconsegueix una localització aproximada del domicili en recordar el camí que recorrien des de l’estació de tren fins a la seva anterior domicili.

Després de la seva identificació va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte continuat contra la indemnitat sexual i un altre relacionat amb la prostitució, explotació sexual i corrupció de menors. Els agents van registrar el seu domicili on van confiscar divers material electrònic que està pendent d’analitzar.

Port de Tarragona