Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort a trets d’un home i un altre que ha resultat ferit a Segur de Calafell

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial del Camp de Tarragona investiguen la mort d’un home a la localitat de Segur de Calafell a conseqüència d’un tiroteig que s’ha registrat aquesta nit a Segur de Calafell. L’autor o autors dels trets s’han donat a la fuga amb un vehicle de color fosc que els Mossos estarien buscant.

Els fets han passat poc després de les 21:00 hores quan els Mossos han rebut un avís segons el qual s’havien sentit trets en un carrer de Segur de Calafell i que hi podria haver persones ferides. Quan els agents han arribat al lloc han constatat que hi havia un home mort, com han confirmat els efectius del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) que s’han desplaçat a la zona, i un altre amb ferides per arma de foc. Els agents de la DIC de la Regió Policial del Camp de Tarragona s’han fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies del fet.

Port de Tarragona