Cinc mossos d’Esquadra ferits en els aldarulls a Barcelona, un d’ells greu en caure d’un vehicle policial

El director general dels Mossos diu que ja s'esperaven els incidents que s'han produït aquest dissabte

Foto: Pol Solà

ACN Barcelona .- Almenys cinc mossos d’Esquadra han resultat ferits aquest dissabte en els aldarulls que s’han produït al centre de Barcelona durant la convocatòria dels CDR davant de la prefectura de la Policia Nacional. Un dels ferits, en estat greu, ha caigut d’un vehicle policial en marxa. En declaracions a TV3, el director general dels Mossos d’Esquadra, Pere Ferrer, ha apuntat que ja s’esperaven els incidents d’aquesta nit. «És l’escenari que esperàvem, ha seguit el guió», ha dit, tot recordant que prèviament hi ha hagut una gran manifestació sense incidents. Ferrer ha explicat que encara queden per resoldre algunes petites barricades i que els grups de concentrats ja s’estan dissolent. «Podem tenir petits incidents en cruïlles concretes però ja va a la baixa», ha conclòs.

Port de Tarragona