Moren tres persones en tres accidents a les carreteres catalanes durant el cap de setmana

El conductor d'un dels cotxes sinistrats ha estat detingut perquè anava begut

arxiu / archivo

ACN  .- Tres persones han mort en tres accidents de trànsit a les carreteres catalanes durant el cap de setmana, entre les 15 hores del divendres i el diumenge a les 20. L’últim sinistre ha tingut lloc aquesta matinada a la GI-533 a Aiguaviva (Gironès), quan un cotxe ha sortit de la carretera i ha bolcat. Ha mort el passatger davanter, un home de 25 anys, i el conductor ha resultat ferit de poca gravetat i ha estat detingut perquè anava begut. El segon accident va ser dissabte al migdia, a la C-13 a Castell de Mur (Pallars Jussà), quan una motorista va caure a la carretera i va xocar amb un turisme. Un tercer accident diumenge a la nit va provocar un ferit crític a l’Ametlla del Vallès en una sortida de carretera a la C-17. Es tracta del passatger posterior, que va resultar ferit crític però finalment ha mort a l’hospital.

Port de Tarragona