Un mort i dos ferits greus en una baralla múltiple en els voltants d’una estació de metro de Badalona

Un home mort i diversos ferits és el resultat d’una brutal baralla que ha enfrontat a una trentena de persones en les proximitats de l’estació de metro de Gorg, a Badalona, on s’han refugiat alguns dels afectats que fugien. Les víctimes eren de nacionalitat pakistanesa, així com els que van protagonitzar la baralla, per a la qual van arribar a utilitzar múltiples armes blanques, des de ganivets fins destrals. La baralla múltiple es va produir cap a les deu de la nit d’ahir, diumenge, al barri de la Salut. Setze patrulles policials, vuit de la Guàrdia Urbana de Badalona i vuit de la policia catalana van acudir al lloc i els Mossos han obert la corresponent investigació. Les instal·lacions del metro apareixien ahir a la nit tacada de sang en diversos punts. De moment, els agents haurien portat a terme nou detencions.

Port de Tarragona