El jutge prorroga la detenció a sis implicats en la baralla amb un mort a cops de matxet a Badalona

El magistrat del jutjat de guàrdia de Badalona ha acordat aquest dimecres prorrogar la detenció a sis dels vuit implicats en la baralla amb un mort a cops de matxet a Badalona, informa el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Els vuit han estat posats a disposició judicial avui, i per als altres dos el jutge ha decretat que quedessin en llibertat. La causa està oberta pels delictes d’homicidi i temptativa d’homicidi. Cal recordar que una baralla a l’exterior de l’estació de metro de Gorg va acabar diumenge a la nit amb un mort, un ferit greu i dos ferits de menys gravetat. La víctima mortal és un home de nacionalitat pakistanesa. I va haver nou detencions en relació amb la baralla. En l’enfrontament es van utilitzar ganivets, catanes, bats de beisbol i destrals.

Port de Tarragona