La Fiscalia de Barcelona obre una investigació per un delicte d’injúries al programa «Està Passant», de TV3, per un gag sobre Mossos

El fiscal en cap de Barcelona ha obert una investigació per un presumpte delicte d’injúries per un gag humorístic del programa de TV3 «Està passant», presentat pel periodista Toni Soler, informa la periodista Anna Punsí (SER Catalunya). Quatre sindicats policials es van sentir ofesos per la comparació de policies amb gossos a «memes», on es parlava de «malparits» o «analfabets el passat 16 d’octubre. El presentador va demanar disculpes als Mossos divendres passat.» Ens vam equivocar «, va dir sobre l’el sketch humorístic sobre el qual s’obrirà la investigació. Segons va publicar el Periódico el passat divendres, Toni Soler també va afegir que «hi ha ferits i detingudes en circumstàncies estranyes que també esperen disculpes».

El presentador afirma que es tracta d’un contingut humorístic que ha de tractar com a tal. «I no fora de context com s’ha afanyat a fer un sector de la premsa i defensarem aquí, o on sigui, fins i tot davant del jutge la nostra llibertat d’expressió».

Port de Tarragona